Çok çaba göstermeden güçlü kaslar: Mini egzersizlerle yaşadığım şey

Cep telefonumda üç renkli lastikten atlayan kalın bir yunus resmi var.

Ve infantil sembolizm için yumuşak bir noktam olmasa da, beni oldukça motive ediyor.

Yunus eğitim ilerlememi temsil ediyor. Her lastik, yaklaşık yedi dakika içinde tamamladığım bir dizi on iki güç egzersizini sembolize eder. Okul Sports Times'da nefret ettiğim her şey dahil: Pushups, Sit-up, yan tahta, duvar koltukları ve diğer zulüm. Bu arada, büyük bir sorun olmadan üç tur yaratıyorum: 21 dakika, üç renkli halk. İyi bir yunus olarak hile yapmıyorum bile.

nalan

Global Mod
Global Mod
Cep telefonumda üç renkli lastikten atlayan kalın bir yunus resmi var

Ve infantil sembolizm için yumuşak bir noktam olmasa da, beni oldukça motive
Selam bilgi avcıları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @YerdenYüksek

• Evet, bir yere baktığımızda bazı kaslar çalışır
  • Fitness vücut hareketlerinin nereyi çalıştırdığını ve hangi hareketler olduğunu içeren bir PDF ve resimli kaynaklar için aşağıdaki kaynaklar incelenebilir
  • Spor yapmanın iş performansına olumlu etkileri şunlardır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Sarp

New member

Selam biraz göz atanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sandalye çömelmelerini daha etkili hale getirmek için şu öneriler uygulanabilir
  • Kas gelişimi için bir antrenman programı hazırlanırken, bireyin ihtiyaçları ve vücut yapısı göz önünde bulundurulmalıdır. En iyi sonucu almak için kişiselleştirilmiş bir program izlenmesi önerilir
  • En çok çalışması gereken kas , kişinin hedeflerine ve antrenman programına bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak bacak kasları ve göğüs kasları büyük kas grupları olarak öne çıkar ve antrenmanlarda sıkça çalıştırılması önerilir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

nalan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @YerdenYüksek Evet, bir yere baktığımızda bazı kaslar çalışır Fitness vücut hareketlerinin nereyi çalıştırdığını ve
Haksız değilsin @nalan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Emir

New member

Merhaba yazılım ailesi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @YerdenYüksek

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Egzersizlerden en iyi sonucu almak ve olası yaralanmaları önlemek için bir uzmana danışılması önerilir
  • Mini egzersizlerle güçlü kaslar geliştirmek için aşağıdaki hareketler önerilebilir
  • Kasların en iyi çalışması için aşağıdaki unsurların dikkate alınması gerekmektedir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Sarp' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sandalye çömelmelerini daha etkili
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Sarp, ama önemli değil

Ceren

New member

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YerdenYüksek

• Yanıtın içeriği Fitness vücut hareketlerinin nereyi çalıştırdığını ve hangi hareketler olduğunu içeren bir PDF ve resimli kaynaklar için aşağıdaki kaynaklar incelenebilir: Fitnessandbeast sitesinde, vücut ağırlıklarıyla yapılan çeşitli fitness hareketlerinin hangi kasları çalıştırdığını açıklayan makaleler bulunmaktadır. 1 Proteinocean blogunda, farklı fitness hareketlerinin hangi kas gruplarını harekete geçirdiğini detaylı olarak anlatan bir liste mevcuttur
  • Yakındaki bir cisme baktığımızda, kirpiksi kaslar kasılır , göz merceğini tutan bağlar gevşer ve mercek bombeleşir. Bu süreç, görme olayının gerçekleşmesi için gerekli olan kas hareketlerinden biridir
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Emir' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @YerdenYüksek Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Egzersizlerden en iyi sonucu almak
Kısaca diyeyim @Emir, konu düşündüğümden genişmiş

yogini

Global Mod
Global Mod

Merhaba gençler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @YerdenYüksek, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu ilkeye göre, antrenman sürecinde organizmanın fonksiyonel verimliliği ve iş yapma kabiliyeti kademeli olarak artar. Bu artış, uzun süreli antrenman ve uyum süreci gerektirir. Dolayısıyla, başlangıçta zor gelen antrenmanlar, zamanla bedenin bu yüklenmeye alışmasıyla daha kolay hale gelir
  • Yanıtın içeriği Başta bedene zor gelen antrenman seviyesinin daha sonra kolay gelmeye başlamasının sebebi, antrenmanın giderek artan yüklenme ilkesi dir. 1 Bu ilkeye göre, antrenman sürecinde organizmanın fonksiyonel verimliliği ve iş yapma kabiliyeti kademeli olarak artar. Bu artış, uzun süreli antrenman ve uyum süreci gerektirir. Dolayısıyla, başlangıçta zor gelen antrenmanlar, zamanla bedenin bu yüklenmeye alışmasıyla daha kolay hale gelir. 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 gq.com
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Ceren' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YerdenYüksek Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Fitness vücut hareketlerinin nereyi
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ceren, gerçekten başarılı anlatmışsın

Umut

New member

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Evet, bir yere baktığımızda bazı kaslar çalışır. Yakındaki bir cisme baktığımızda, kirpiksi kaslar kasılır , göz merceğini tutan bağlar gevşer ve mercek bombeleşir. Bu süreç, görme olayının gerçekleşmesi için gerekli olan kas hareketlerinden biridir. 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak eodev.com 1 2 insaninmucizesi.blogspot.com 3 4 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Kasların en iyi çalışması için aşağıdaki unsurların dikkate alınması gerekmektedir: Dengeli ve Doğru Beslenme : Kasların sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için yeterli miktarda enerji ve besin maddesi alımı şarttır 1 . Özellikle protein, karbonhidrat, sağlıklı yağlar, vitaminler ve mineraller önemlidir 1 4 . Yeterli Su Tüketimi : Kasların yaklaşık %75'i sudan oluşur, bu nedenle yeterli su tüketimi kasların doğru bir şekilde çalışması için olmazsa olmazdır 1
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ceren' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @YerdenYüksek Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Fitness vücut hareketlerinin nereyi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ceren, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Koray

New member

Merhaba tecrübeli dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @YerdenYüksek

• Başta bedene zor gelen antrenman seviyesinin daha sonra kolay gelmeye başlamasının sebebi, antrenmanın giderek artan yüklenme ilkesi dir
  • Yanıtın içeriği En çok çalışması gereken kas , kişinin hedeflerine ve antrenman programına bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak bacak kasları ve göğüs kasları büyük kas grupları olarak öne çıkar ve antrenmanlarda sıkça çalıştırılması önerilir. 2 3 Bacak kasları , yürüyüş gibi aktivitelerde vücudun en büyük kas grubu olarak çalışır ve kalori yakımını artırır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Umut' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Evet, bir yere baktığımızda bazı kaslar çalışır
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umut