Podusche & Co.: Bu tuvalet kağıdı alternatifleri hijyen için daha iyidir

Tuvalet kağıdı yerine
Podusche & Co.: Bu alternatifler de aynı derecede iyi – daha iyi değilse

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Tuvalet kağıdının en değerli olanı temiz tutmanın tek yolu olmadığını biliyor muydunuz? Diğer ülkelerde, Podusche standart ekipmanın bir parçasıdır.

İçindekiler

Önemli ölçüde daha hijyenik olan çok sayıda alternatif var – ve bunun üstünde de çevre için daha iyi. Bunların hangisi olduğunu ve uygulama hakkında bilmeniz gerekenleri bulabilirsiniz.

Podusche

Dubai, Kahire, Japonya veya Hindistan gibi ülkelerde, tuvaletten sonra en değerli yıkamak yaygındır. Kurucusu Oliver Elsoud için IstırtıKarar, 2017'de “Löwen Mağarası” nda uyguladığı ve bir anlaşma tozunu aldığı özel olarak kullanılabilir bir podus icat etmek için açıktı. Ancak cihaz tam olarak nasıl çalışıyor? Duşu suyla doldururlar, dükkandan sonra istenen vücut bölgesine tutarlar ve su jetini pil olmadan elle yönlendirirler. Bu sadece tuvalet kağıdından daha hijyenik değil, aynı zamanda tüketimde daha çevre dostudur.

Mobil Bide

Burada da prensip aynıdır, ancak yukarıda belirtilen Podusche'nin aksine, bu Mobil bide Doğrudan bir su borusuna bağlanır. Sette el duş, bir hortum, bir braket ve iki contayı içerir, böylece cihazı banyoya rahat ve kolay bir şekilde monte edebilirsiniz. Bide sadece tuvalet veya hijyen duşu olarak değil, aynı zamanda bebek, köpek veya bahçe duşu olarak da dönüştürülebilir. Hareket halindeyken uygun değildir.

Kalça banyosu

Adından da anlaşılacağı gibi, Oturma havuzu Tuvalet koltuğuna yerleştirdiğiniz küçük bir küvetin etrafında ve üzerine oturmadan önce ılık suyla doldurun. Genellikle, banyo öncelikle popodaki ağrıyı hafifletmeye, iltihabı azaltmaya veya kan akışını iyileştirmeye hizmet eder – bu nedenle öncelikle bir anal fissürün hemoroidlerinden muzdarip insanlara yöneliktir. Aslında, koltuk banyosu, en değerli olanı temizlemek için tuvalet kağıdı yerine su kullanarak hijyeni iyileştirmek için de kullanılabilir.

Ravık

Büyükanne ve büyükbabamız hala çocukken, önemli ölçüde daha zayıf sıhhi standartlarla başa çıkmak zorunda kaldı. O zaman bile, hijyen makaleleri yetersizdi, bu yüzden çoğu aile Lif Tuvalet kağıdı alternatifi olarak kullanılır. Ve bugün bile küçük çocuklu birçok evde kullanılıyorsunuz – neden yetişkinler için kullanmıyorsunuz? Sonuçta, bezler çamaşır makinesinde kullanıldıktan sonra temizlenebilir ve yeniden kullanılabilir – ancak tüm mikropları öldürmek için 60 dereceye kadar yıkanabilmeleri için saf pamuktan oluştuklarından emin olun.

Bu yüzden Klopapier çevre için kötü

Her Alman'ın bir yılda 46 role tuvalet kağıdı tükettiğini biliyor muydunuz? Bunlar her yıl atık su ile sonuçlanan tonlarca çöp dağdır. Bununla birlikte, korkutucu bir şekilde birçok üreticinin, taze düşmüş ağaçlardan gelen üretim için yüksek kaliteli hücre fiber kullanması çok daha kötüsü. WWF'ye göre, ahşap kısmen yasadışı ve özellikle sürdürülebilir değil – sadece Latin Amerika, Kanada, Güney Afrika, Rusya ve Asya'da değil, aynı zamanda Avrupa'da da. Ek olarak, tuvalet kağıdı genellikle alerjik reaksiyonlara veya cilt tahrişine neden olan kimyasallar içerebilir. Bu nedenle, yukarıdaki alternatiflerden birini kullanmak kesinlikle zarar göremez.

*Bu makale, çevrimiçi mağazalardaki ürünlere bağlı kuruluş bağlantıları içermektedir. Bir kullanıcı üzerine tıklar ve bir şey satın alırsa, yayıncı üreticiden değil, satıcıdan bir komisyon alır. Tabii ki, bir ürün satın aldığınız ve ne zaman size bağlıdır.

nalan

Global Mod
Global Mod
Tuvalet kağıdı yerine
Podusche & Co.: Bu alternatifler de aynı derecede iyi - daha iyi değilse

Anma listesine ekle
Merhaba uzmanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kullanışlı tuvalet kağıdı seçimi, kişisel tercihler ve ihtiyaçlar doğrultusunda değişebilir. İşte bazı popüler ve kullanışlı tuvalet kağıdı türleri
  • Ayrıca, yumuşak dokulu, suya dayanıklı ve parfümlü tuvalet kağıtları da kullanışlı seçenekler arasında yer alır
  • Kat Sayısı : Tuvalet kağıtları tek, çift, üç ve dört katlı olarak üretilir. Kat sayısı arttıkça kağıt daha dayanıklı ve emici olur
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Umut

New member
Tuvalet kağıdı yerine

Anma listesine ekle
Selam üstatlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sırasıyla en iyi tuvalet kağıdı markaları şunlardır
  • Özellikler : Kokulu, parfümlü, hipoalerjenik, renkli ve desenli gibi çeşitli özellikler sunan tuvalet kağıtları mevcuttur. Ayrıca, içten çekmeli ve c katlama gibi özel formlarda da bulunabilir
  • Ayrıca, piyasada Parfümlü, Antibakteriyel, Vegan gibi özel özelliklere sahip tuvalet kağıdı markaları da bulunmaktadır
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

nalan' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kullanışlı tuvalet kağıdı seçimi, kişisel tercihler ve
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @nalan, ben böyle düşünmemiştim

Ceren

New member
Tuvalet kağıdı yerine

Anma listesine ekle
Merhaba akıl verenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YerdenYüksek

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Podusche & Co. tarafından sunulan tuvalet kağıdı alternatifleri , hijyen açısından bazı avantajlar sağlar
  • Alternatif kullanım : Eğer Podusche yoksa, bir şişe su kullanarak benzer bir etki elde edebilirsiniz
  • Ayrıca, Solo ve Teno markaları da kaliteli ve kullanıcı dostu tuvalet kağıtları arasında yer alır
nalan' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kullanışlı tuvalet kağıdı seçimi, kişisel tercihler ve
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @nalan, bunu söylemeliyim

Emir

New member
Tuvalet kağıdı yerine

Anma listesine ekle
Merhaba okuyanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YerdenYüksek

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ev tipi tuvalet kağıdı çeşitli markalar ve özelliklerde sunulmaktadır. İşte bazı önemli noktalar
  • Paket İçeriği : Tuvalet kağıtları, 6'lı, 12'li, 16'lı, 32'li, 40'lı gibi farklı paketlerde satılır. Büyük paketler hem çevre dostu hem de ekonomik açıdan avantajlıdır
  • Kullanım : Tuvalet kağıdının doğru kullanımı, her seferinde 4 yaprak şeklinde olup, temizlik sonrası çöp kutusuna atılması gerekmektedir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Ceren' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YerdenYüksek Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Podusche & Co. tarafından sunulan tuvalet
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Ceren, belki daha sade anlatılabilirdi

Koray

New member
Tuvalet kağıdı yerine

Anma listesine ekle
Selam güzel topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu alternatifler, tuvalet kağıdı kullanımına göre daha hijyenik ve çevre dostu olabilir. Ancak, kullanım alışkanlıkları ve kişisel tercihler farklılık gösterebilir
  • Malzeme ve Üretim : Tuvalet kağıtlarının temel malzemesi kâğıt lifleridir ve bu lifler üzerine uygulanan yöntemlerle yumuşak, emici ve kolayca yırtılabilir hale getirilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

Ceren' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YerdenYüksek Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ceren

Umut' Alıntı:
Selam üstatlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Umut, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Emir' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YerdenYüksek Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Emir, özellikle ikinci kısım tartışmalı