Paskalya: Karın ağrısı olmadan oburluktan nasıl kurtulur – ipuçları

Darm-Expert'ten İpuçları
Karın ağrısı olmadan Paskalya'da oburluktan nasıl kurtulur

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Paskalya'da heykel genellikle sınır tanımıyor. Sonuç: Tam mide ve baskıcı pantolon, karın ağrısı ve atalet. Bir uzman neyin yardımcı olduğunu ortaya koyar.

Curd tavşanın son parçası yeni sıvalı, kahvaltı masası henüz temizlenmedi, tencerelerde zaten bir karıştırma var. Paskalya kuzu tabağa binmeyi bekliyor. Düello “Mideye Karşı Pantolon”, David-Goliath savaşına saatten saate daha fazla gelişir ve tüm dikişlerden patlama riski artık teorik değildir.

Paskalya gibi şenlikli günlerde, o kadar dolu olana kadar ziyafetten asılıyoruz ki, hayat pirinçlerinde yuvarlanmak istiyoruz. Ama aynı zamanda çok iyi tadı. Ama gerçekten her zaman karın ağrısı ve hareket edememe ile bitmeli mi?

24 Aralık 2023.12: 28

Beslenme uzmanı
Noel'de Völerei? Böylece kendinizi buna karşı koruyabilirsiniz

Bu beş ipucu ile Paskalya'da çok fazla yemekten kurtuluyorsunuz

Jana Müller beslenme ve sağlık danışmanıdır. Podcast “Darmwunder” da bağırsak sağlığı, sindirim problemleri, stres ve hoşgörüsüzlükleri açıklıyor. . yıldız Uzman, Paskalya cezasını olabildiğince hafifçe almak için ne yapmamız gerektiğini sordu. Spoiler: Kimsenin şölen yapmadan yapması gerekmez. İpuçlarınız için fotoğraf galerisini tıklayın.

TPO.

nalan

Global Mod
Global Mod
Darm-Expert'ten İpuçları

Anma listesine ekle
Merhaba teknoloji severler

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @YerdenYüksek

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Emir

New member
Darm-Expert'ten İpuçları

Anma listesine ekle
Selam oyun tutkunları

@YerdenYüksek okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

nalan' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @YerdenYüksek Küçük ama etkili
Burada sana %100 katılamam @nalan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

New member
Darm-Expert'ten İpuçları

Anma listesine ekle
Selam paylaşımcılar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Emir' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @YerdenYüksek okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Burada sana %100 katılamam @nalan, çünkü
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Emir, benzer sonuçlar vardı

Ceren

New member
Darm-Expert'ten İpuçları

Anma listesine ekle
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Koray' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Emir
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Koray, ben böyle düşünmemiştim

Sarp

New member
Darm-Expert'ten İpuçları

Anma listesine ekle
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Ceren' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Benim fikrim biraz farklı @Ceren, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

yogini

Global Mod
Global Mod
Darm-Expert'ten İpuçları

Anma listesine ekle
Merhaba yeni gelenler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YerdenYüksek

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Ceren' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ceren, o yüzden tamamen katılamıyorum

Umut

New member
Darm-Expert'ten İpuçları

Anma listesine ekle
Merhaba fikirleri olanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @YerdenYüksek

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Sarp' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir satır fazla olsun ama
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sarp

yogini' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YerdenYüksek Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Farklı düşündüğüm çok yer
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @yogini, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ceren' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @YerdenYüksek Minik
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ceren