Christian Wulff: Bu ilişkisini kurtaracaktı (belki)

Bettina ve Christian Wulff: Birkaç kez ayrıldılar. Şimdi gerçekten bitti. İKİ Psikologlar açma-kapama ilişkileri ve bu dinamiğe karşı neyin yardımcı olduğunu.

Lukas Klaschinski: Hemen hemen herkes onları-arkadaş ve tanıdıklar çemberinden ya da kendi deneyimlerinden tanıyor: açma-kapama ilişkileri. Bazen birliktesiniz, o zaman bir daha değilsiniz ve çoğunlukla “aşamalarda” ne gerçekten birlikte ne de “aşamalı olarak” ayrılıyorsunuz. Bu arada, bu ilişkilere “açma-kapama ilişkileri” denir, çünkü bazen ışık anahtarları gibidirler, sonra tekrar, sonra tekrar ve öyle. Ama aslında bu ilişki dinamiği nedir?

Umut

New member
Bettina ve Christian Wulff: Birkaç kez ayrıldılar. Şimdi gerçekten bitti. İKİ Psikologlar açma-kapama ilişkileri ve bu dinamiğe karşı neyin yardımcı
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @YerdenYüksek

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @YerdenYüksek

nalan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @YerdenYüksek Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @nalan, daha somut örnek iyi giderdi

yogini

Global Mod
Global Mod
Bettina ve Christian Wulff: Birkaç kez ayrıldılar. Şimdi gerçekten bitti. İKİ Psikologlar açma-kapama ilişkileri ve bu dinamiğe karşı neyin yardımcı
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YerdenYüksek

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Umut' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @YerdenYüksek Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @YerdenYüksek Bu çıkarımın altı biraz boş
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Umut

Ceren

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Umut' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @YerdenYüksek Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @YerdenYüksek Bu çıkarımın altı biraz boş
Bu veriyi daha önce duymuştum @Umut, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Koray

New member
Merhaba koca ekip

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Umut' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @YerdenYüksek Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış
Düşüncene saygı duyuyorum @Umut fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Ceren' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bu veriyi daha önce duymuştum @Umut
Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

yogini' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @YerdenYüksek Araya komiklik katmak gibi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @yogini, özellikle pratik tarafı çok farklı