Bir Godchild ile Tatil: Bu hatadan kaçınmalısınız

Aile
Godchild ile tatil: Bu hatadan kaçınmalısınız

• itibaren
    Bernhard Albrecht ile Nicole Fengler

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Godchild'ini pek tanımıyordu. Nicole bunu değiştirmek istedi ve Londra'da bir hafta sonu için 14 yaşındaki Sarah'ı verdi. Her şey orada planladığından farklı gitti.

Geceleri dönme dönümlü “Londra Eye” in yolculuğu muhteşem bir deneyim oldu. Aşağıdaki Thames, arkasında Londra Skyline Londra'nın bir Işık Denizinde yükseldi.

Stern Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun

Umut

New member
Aile

itibaren

Makale Dinle

Merhaba değerli arkadaşlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YerdenYüksek

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bir Godchild ile Tatil: Bu hatadan kaçınmalısınız" ifadesiyle ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, tatil planlarken dikkat edilmesi gereken bazı genel hatalar şunlardır
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

yogini

Global Mod
Global Mod
Aile

itibaren

Makale Dinle

Merhaba uzmanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

@YerdenYüksek anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Umut' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YerdenYüksek Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bir Godchild ile Tatil: Bu
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Umut, onu vurgulaman yerinde

Ceren

New member
Aile

itibaren

Makale Dinle

Selam üstatlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YerdenYüksek

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Umut' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YerdenYüksek Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bir Godchild ile Tatil: Bu
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Umut, onu vurgulaman yerinde

nalan

Global Mod
Global Mod
Aile

itibaren

Makale Dinle

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YerdenYüksek

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YerdenYüksek

Ceren' Alıntı:
Selam üstatlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YerdenYüksek Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Ceren

Koray

New member
Aile

itibaren

Makale Dinle

Selam gençler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @YerdenYüksek

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

nalan' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @YerdenYüksek Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @YerdenYüksek Senin yorumun kadar uzmanların
Söylediklerinde doğru olan yerler var @nalan, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Sarp

New member
Aile

itibaren

Makale Dinle

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Ceren' Alıntı:
Selam üstatlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @YerdenYüksek Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ceren

Emir

New member
Aile

itibaren

Makale Dinle

Merhaba araştırmacılar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @YerdenYüksek

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Umut' Alıntı:
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Umut, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş