Yulaf ezmesi: Yeni Yıla sağlıklı bir başlangıç için tarifler

Yumuşacıktan doyurucuya: Yulaf gevreği pek çok modaya uygun yemeğin ana malzemesidir ve kolesterol düzeyi için iyidir. Üç lezzetli tarif sunuyoruz.

kaydeden Stephanie Nickel





Müsli, yulaf lapası, granola, gece yulafı: Yulaf ezmesi mutfakta favori bir malzeme olarak geri dönüş yapıyor (granola pişmiş pullardır, gece yulaf ezmesi bir gecede ıslatılır). Kahvaltıda, bisküvilerde, keklerde veya içeceklerde ve hatta et veya balık için çıtır çıtır ekmek olarak klasik bir tada sahiptirler. Piyasada pek çok türü vardır: özlü büyük yapraklı pullar, narin küçük yapraklı pullar veya erimiş pullar. Buğday, çavdar veya arpa gibi, yulaf tohumu tatlı otlara aittir. Ancak akrabalarının aksine, tanelerini başakta değil, çok dallı salkımlarda oluşturur. Bu nedenle yulaf bitkisi daha az verim verir ve hasadı daha zordur.


Haberler İçin Takip Edin



Reklamsız ve her an iptal edilebilir

?