YerdenYüksek
Member
Teşhis
Atacama Çölü'nde acil durum – artık her şeyin çok hızlı olması gerekiyor
Mevcut bağlantıyı kopyala
Şili dağlarında bir kadın kendini kötü hissediyor: midesi bulanıyor, başı ağrıyor, yürüyüşü dengesiz. Acilen yardıma ihtiyacı var.
Ekim 2023'teki o gün, Şili'nin kuzeyindeki Atacama Çölü'ne bir gezi rezervasyonu yaptırmıştım. Bir grup doktorla birlikte bir minibüste seyahat ediyordum; Iquique liman şehrinde yüksek irtifa tıbbı üzerine bir sempozyuma katılmıştık. 4000 metre yükseklikteki bir otelde mola vermek istediğimizde bir misafirimizin kendisini çok kötü hissettiğini duyduk. Kadını kontrol edebilir miyiz?
Yıldız artı
Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1€
mısınız?
Buradan kaydolun
Kıçta yayınlandı 02/2025
Atacama Çölü'nde acil durum – artık her şeyin çok hızlı olması gerekiyor
itibaren
Astrid Viciano kaydetti
Mevcut bağlantıyı kopyala
Şili dağlarında bir kadın kendini kötü hissediyor: midesi bulanıyor, başı ağrıyor, yürüyüşü dengesiz. Acilen yardıma ihtiyacı var.
Ekim 2023'teki o gün, Şili'nin kuzeyindeki Atacama Çölü'ne bir gezi rezervasyonu yaptırmıştım. Bir grup doktorla birlikte bir minibüste seyahat ediyordum; Iquique liman şehrinde yüksek irtifa tıbbı üzerine bir sempozyuma katılmıştık. 4000 metre yükseklikteki bir otelde mola vermek istediğimizde bir misafirimizin kendisini çok kötü hissettiğini duyduk. Kadını kontrol edebilir miyiz?
Yıldız artı
Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1€
- Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
- 4 hafta boyunca test edin, ardından haftada 2,99 €
- herhangi bir zamanda iptal edilebilir
mısınız?
Buradan kaydolun
Kıçta yayınlandı 02/2025