CHENNAI: Polis, Perşembe sabahı Kundrathur’da ebeveynleri arasında sık sık çıkan kavga nedeniyle bunalıma giren bir öğrencinin kendini bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.
Kurban, Balakrishnan, bir Bcom Kovur’da özel bir okulun öğrencisi. İnşaat işçisi olan babası Prabhakaran işe gitmedi ve eşiyle kavga etti. Çeşitli nedenlerle Balakrişnan çifti sakinleştirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı.
Polis, çift kavga ettiğinde komşularının onları yatıştırmak için devreye girmek zorunda kaldığını söyledi, ki Balakrishnan bundan hoşlanmadı. İkili, uyarılarına rağmen tartışmaya devam etti. Perşembe sabahı Balakrishnan üniversiteye hazırlanırken böyle bir tartışma sırasında babası bağırmaya başladı. Kavgada mutfak bıçağını kaptı ve kendi canına kıymakla tehdit etti.
Tehditlerine kızan Balakrishnan, bıçağı ondan kaptı ve göğsünden birkaç kez bıçakladı. Prabhakaran, onu varışta öldüğünün açıklandığı hastaneye götürdü. İntihar düşünceleri olanlar için yardım, Tamil Nadu sağlık yardım hattı 104’te mevcuttur ve snehaintihar önleme yardım hattı 044-24640050).