Tamil Nadu’da 37 yaşındaki çevrimiçi kumarda para kaybettikten sonra intihar etti | Chennai Haberleri

KanYo

Member

CHENNAI: 37 yaşındaki bir tıbbi temsilci daha sonra Tambaram yakınlarında intihar ederek öldü çevrimiçi kumarda para kaybetmek ve kredi uygulaması temsilcileri tarafından 20 lakh ödünç aldıkları için taciz. Geriye bıraktığı bir notta hükümetten yasak istedi Çevrimiçi kumar can kaybını önlemek için.
Merhum, 37 yaşındaki Vinoth Kumar, Tambaram yakınlarındaki Madambakkam’daki Ganapathy kolonisindendi. Polis, “Cuma gecesi eşi Lalitha ve iki oğlu, bir akrabayla görüşmek için dışarı çıktılar. Akşam 21.00 civarında eve döndüklerinde Lalitha onu bir odada ölü buldu” dedi.
Selaiyur Polisi bir vaka kaydetti ve cesedi otopsi için Chromepet Devlet Hastanesine gönderdi. Polis, Vinoth Kumar’ın daha fazla can kaybını önlemek için hükümetten çevrimiçi kumarı yasaklamasını istediği bir intihar notu bulduklarını söyledi. Üst düzey bir polis yetkilisi, “Kredi uygulaması temsilcilerinden ailesini bağışlamalarını istedi” dedi.
Bir ön soruşturmanın ardından polis, Vinoth’un çevrimiçi kumar bağımlısı olduğunu ve aile harcamalarını karşılamak ve çevrimiçi kumar için ödeme yapmak için çevrimiçi uygulamalardan borç para aldığını söyledi. Fahiş faiz ödeyemediği için kredi uygulaması temsilcileri tarafından taciz edildi. Son birkaç aydır depresyondaydı.
(İntihara meyilli olanlar için Tamil Nadu Sağlık Yardım Hattı 104 ve Sneha’nın İntiharı Önleme Yardım Hattı 044-24640050 aracılığıyla yardım alınabilir)