YerdenYüksek
Member
Evrimsel biyolog
Sport'a teşekkürler mi? Benimle dalga mı geçiyorsun? Bunu söylediğinde ciddi misin! Uzman, en büyük kilo kaybı efsanesiyle temizlenir
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Yalnız koşu ile kilo vermek? Evrimsel biyolog Herman Pontzer, maalesef işe yaramıyor diyor. Burada şaşırtıcı araştırma sonuçlarını tanıtıyor.
Bu röportaj Stern Arşivinden geliyor ve ilk olarak Haziran 2023'te ortaya çıktı.
Bay Pontzer, birçok spor bu haftalarda birkaç kilo yapıyor. Bu en iyi yol mu?
Hayır, maalesef bu neredeyse kilo vermeye yardımcı olmuyor.
Üzgünüm, ne? Üniversite kampüsünde birkaç kilometre yürüdüm. Fitness saatim beni övdü çünkü 300 ek kalori yaktım. Biraz daha ince olmalıydım.
Hayır, onu hayal kırıklığına uğratmalıyım, işte böyle değil. Fiziksel olarak aktifseniz ve spor yapıyorsanız, günde egzersiz yapmayan birinden 300 kalori yaktığınız anlamına gelmez. Fitness izleyiciniz bunu iddia etse bile.
Sert Plus
Erişim yıldız+
yerine€ 11.96 Sadece 1 €
mı?
Buraya Kaydolun
Stern 24/2023'te yayınlandı
Sport'a teşekkürler mi? Benimle dalga mı geçiyorsun? Bunu söylediğinde ciddi misin! Uzman, en büyük kilo kaybı efsanesiyle temizlenir
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Yalnız koşu ile kilo vermek? Evrimsel biyolog Herman Pontzer, maalesef işe yaramıyor diyor. Burada şaşırtıcı araştırma sonuçlarını tanıtıyor.
Bu röportaj Stern Arşivinden geliyor ve ilk olarak Haziran 2023'te ortaya çıktı.
Bay Pontzer, birçok spor bu haftalarda birkaç kilo yapıyor. Bu en iyi yol mu?
Hayır, maalesef bu neredeyse kilo vermeye yardımcı olmuyor.
Üzgünüm, ne? Üniversite kampüsünde birkaç kilometre yürüdüm. Fitness saatim beni övdü çünkü 300 ek kalori yaktım. Biraz daha ince olmalıydım.
Hayır, onu hayal kırıklığına uğratmalıyım, işte böyle değil. Fiziksel olarak aktifseniz ve spor yapıyorsanız, günde egzersiz yapmayan birinden 300 kalori yaktığınız anlamına gelmez. Fitness izleyiciniz bunu iddia etse bile.
Sert Plus
Erişim yıldız+
yerine
- Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
- 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
- istediğiniz zaman iptal edilebilir
mı?
Buraya Kaydolun
Stern 24/2023'te yayınlandı