Ozempic: Zayıflama şırıngası üreticisi kapasitesini artırmak istiyor

Novo Nordisk
Zayıflama şırıngası üreticisi kapasitesini artırmak istiyor

Mevcut bağlantıyı kopyala

İlaç şirketi Novo Nordisk, Ozempic ve Wegovy ilaçlarıyla iyi işler yapıyor. Şimdi milyar dolarlık bir anlaşmanın bir sorunun çözümüne yardımcı olması bekleniyor.

Zayıflama enjeksiyonlarıyla tanınan ilaç şirketi Novo Nordisk, milyar dolarlık bir anlaşmayla kapasitelerini genişletmek istiyor. Şirket, diğer şeylerin yanı sıra Ozempic ve Wegovy diyabet ve diyet ilaçlarını da üretiyor. Şimdi ABD, İtalya ve Belçika'daki üç şişeleme tesisini devralmak istiyor.

13 Nisan 2024, 20:25

zayıflama şırıngası

Kilo verme enjeksiyonuyla ilgili hasta: “Birkaç kadın bana harika göründüğümü söyledi. Bu beni cesaretlendiriyor”

Danimarka merkezli şirket, ABD'li Catalent şirketini devralma yönündeki anlaşmaya yetkililer tarafından yeşil ışık yakıldığını duyurdu. Devralma işlemi “önümüzdeki günlerde” tamamlanabilir.

Wegovy ve Ozempic hakkındaki heyecan

Uzun zamandır diyabet işiyle tanınan Novo Nordisk, kilo verme patlaması sayesinde dünyanın en değerli borsa şirketlerinden biri haline geldi. Ancak şirketin üretimi şu anda talebi zar zor karşılayabiliyor.

06 Eylül 2024 15:32

Kilo verme enjeksiyonu: Şişman bir adam üzgün ve bitkin bir şekilde yatakta yatıyor

Ciddi derecede fazla kilolu

Kilo verme enjeksiyonu ruh halinizi etkiler mi?

Reçeteli ilaç Wegovy de bir buçuk yıldır Almanya'da satılıyor. Kilo vermeye ve korumaya yardımcı olduğu söyleniyor. Hastalar bunu deri altına enjekte ediyorlar.

Bir tedarikçinin satın alınması

Novo Nordisk genişleme planlarını Şubat ayında açıkladı. Bu amaçla, Novo Nordisk'in ana hissedarı Novo Holdings, Catalent'i devralacak ve ardından Novo Nordisk, 11 milyar ABD dolarından fazla bir bedel karşılığında üç üretim tesisini devralacak.

21 Temmuz 2024, 17:48

Kilo kaybı enjeksiyonu sayesinde hamilelik? Bir kadın elinde hamilelik testi tutuyor.

zayıflama şırıngası

“Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara semaglutid ile kilo vermemelerini tavsiye ediyorum”

Danimarka haber ajansı Ritzau'nun haberine göre, Catalent birçok şirket için ilaç dolduruyor ve ilaç sektöründe dünyanın en büyük tedarikçilerinden biri. Bu nedenle rakip Eli Lilly'nin, tüketici savunucularının ve sendikaların da anlaşmayla ilgili endişeleri var.

DPA

kilometre