YerdenYüksek
Member
Yaşam sonu
Sert +
Dört kişi ölüm yüzünden neden hayatın sonuna baktıklarını anlatıyor
Makale Dinle
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Sonundan sonra ne geliyor? . yıldız Hayatlarında ölümle ilgili insanlarla konuşma. Bırakma hakkında dört hikaye.
Lukas Pfeiffer, yük ileticisi olarak çalışıyordu. Bir Undertaker olarak çalışmak ona ne kadar hayatın değerli olduğunu gösterir
© Robert Brembeck / Stern
“Her gün ölümle karşılaşıyorum”
Undertaker olarak mı çalışıyorsunuz? Bir süre Münih'ten 26 yaşındaki Lukas Pfeiffer, bunun onun için doğru iş olup olmadığından emin değildi. Ama sonra merak baskın oldu.
Ölüm benim için günlük yaşam. Bir müteahhit olarak, her gün akrabalarını kaybeden, ölenlerin koleksiyonu, velayet, arzı ve cenaze törenine dikkat eden insanlarla temas halindeyim.
Sert +
yıldızFederal Seçim için +
Şimdi sadece 1 € için 4 hafta yerine 8
mı?
Buraya Kaydolun
Sert +
Dört kişi ölüm yüzünden neden hayatın sonuna baktıklarını anlatıyor
Makale Dinle
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Sonundan sonra ne geliyor? . yıldız Hayatlarında ölümle ilgili insanlarla konuşma. Bırakma hakkında dört hikaye.
Lukas Pfeiffer, yük ileticisi olarak çalışıyordu. Bir Undertaker olarak çalışmak ona ne kadar hayatın değerli olduğunu gösterir
© Robert Brembeck / Stern
“Her gün ölümle karşılaşıyorum”
Undertaker olarak mı çalışıyorsunuz? Bir süre Münih'ten 26 yaşındaki Lukas Pfeiffer, bunun onun için doğru iş olup olmadığından emin değildi. Ama sonra merak baskın oldu.
Ölüm benim için günlük yaşam. Bir müteahhit olarak, her gün akrabalarını kaybeden, ölenlerin koleksiyonu, velayet, arzı ve cenaze törenine dikkat eden insanlarla temas halindeyim.
Sert +
yıldızFederal Seçim için +
Şimdi sadece 1 € için 4 hafta yerine 8
- Seçim için her şey. Daha önce her şey. Bundan sonraki her şey.
- Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
- İki kat daha uzun test, sonra haftada 2.99 €, istediğiniz zaman iptal edilebilir
mı?
Buraya Kaydolun