Öğretmen Madurai, Tn’nin ‘farklı becerilere sahip en iyi çalışanı’ | Madurai Haberleri

KanYo

Member
MADURAI: İşitme engelli çocuklar için bir okulda işitme engelli bir İngilizce öğretmeni Madurai Başbakan’dan ‘Farklı Yeteneklere Sahip En İyi Çalışan’ için eyalet düzeyinde ödül aldı MK Stalin Cumartesi günü ‘Dünya Engelliler Günü’ kutlamaları sırasında.
m Sundaram40,’da çalışıyor YMCA Kamak Yüksek 2009’dan beri ortaokul. Bundan önce öğretmen olarak işe başlamadan önce işitme engelliler okuluna bağlı bir fırında dört yıl çalıştı. İşaret dili ile akıcı bir şekilde iletişim kurabilen Sundaram, İngilizce öğretmenliği yapmakta ve bilgisayar kullanma konusunda da yetkindir. kalmak okul yurdunda, işitme engelli çocukların günlük rutinlerini takip etmelerine ve sabahları egzersiz yapmalarına da yardımcı oluyor.
“Derslerin canlı geçmesi için derslerimi öğrenciler için yenilikçi ve etkileşimli hale getirmeye çalışıyorum. Öğrencileri yarışmalara katılmaya ve onları eğitim gezilerine çıkarmaya teşvik ediyorum” diyor Sundaram. Farklı kavramları açıklamak için çocuklar için grafik öğelerle birkaç video dersi hazırladı. Videolar işaret dilindedir.
Madurai YMCA Genel Sekreteri J Shamila Doris, teknoloji aracılığıyla derslerini eğlenceli ve ilgi çekici hale getirerek etkili bir şekilde öğretebildiğini söyledi. “İşitme engelli çocuklara rol model oluyor ve örnek oluyor. Ayrıca öğrencilerin disipline edilmesine de yardımcı oluyor” dedi.