Kurutma: Hacimli Hollywood görünümünü böyle yaratırsınız

Hollywood stili
Hacimli saçlar için mükemmel fön saç modeli nasıl oluşturulur?

Hacimli Hollywood saç modeli her zamankinden daha popüler. bu yıldız nasıl oluşturulacağını gösterir.

© Nastasiç / Getty Images

Fön trendi, saç stili dünyasını kasıp kavuruyor: Hacimli ve parlak saçlar kesinlikle göz alıcı. Peki bu zarif görünüm nasıl başarılı oluyor? bu yıldız gıpta ile bakılan fön stilini nasıl oluşturabileceğinizi gösterir.

Fönlü saç modellerinin kökeni 1930’lara kadar uzanıyor. O zamanlar, film yıldızlarının hacimli ve mükemmel şekillendirilmiş saçlarının hakkını vermek için ilk saç şekillendirme teknikleri geliştirildi. Hollywood’un altın günlerinde, ihtişam ve zarafet her zaman mevcuttu ve dönemin aktrisleri muhteşem dalgalarını ve buklelerini gururla sergiledi. Ve eğilim her zamankinden daha alakalı.

Fön: Görünüm neden bu kadar popüler?

Zarif, hacimli bir fön, yalnızca kırmızı halı yıldızlarının ayırt edici özelliği değil, aynı zamanda geçmişin ihtişamını yeniden canlandıran zamansız bir saç modelidir. İster özel bir etkinlikte, ister randevuda, ister sadece kendiniz için, mükemmel bir fön özgüveninizi artırabilir ve tüm gün ışıl ışıl görünmenizi sağlayabilir. Bu makale size evde fönlü bir saç modelinin nasıl oluşturulacağını gösterecek.

1. Adım: Hazırlık çok önemlidir

Yeni yıkanmış ve havluyla kurutulmuş saçlarla başlayın. Bol miktarda ısıya dayanıklı bir madde uygulayın. Durulanmayan klimalar yukarı kaldırın ve geniş dişli bir tarakla saçınızı nazikçe açın. Saç kremi nemi korumaya yardımcı olur ve saçınızı ısıdan korur.

Adım 2: Isı korumasını unutmayın

Fön makinesine başlamadan önce saçlarınızı kaliteli bir şekilde yıkamanız önemlidir. ısı koruma spreyi püskürtmek için Isı saçı kurutabilir ve saça zarar verebilir, ancak iyi bir ısı koruyucu koruyucu bir bariyer oluşturur ve olası hasarı en aza indirir.

3. adım: Doğru teknik

Saçınızı birkaç bölüme ayırın ve tel tokalarla sabitleyin. Kurutmaya başınızın arkasından başlayın ve ön tarafa doğru ilerleyin. birini kullan Doğal kıllı yuvarlak fırçaSaçı kökten uca fırçanın etrafına sararken her bir bölümü kavramak için. Şimdi saçınızı fön ile kurutun. saç kurutma makinesihava akışını kontrol etmek için bir yoğunlaştırıcı memeye sahiptir.

4. adım: Yaklaşım için hacim

Ekstra hacim oluşturmak için yuvarlak fırçayı köklere yakın tutun ve kökleri zıt yönlerde fönleyin. Bu ekstra dolgunluk sağlar ve saçların kafa üzerinde düz durmasını engeller. Ek olarak hacim tozu ayrıca tabanda uzun süreli bir ivme sağlar.

Adım 5: İçe veya dışa doğru kıvırın

Klasik fönlü bir görünüm için saçınızın uçlarını yüzünüzden uzağa doğru kıvırın. Daha modern bir bükülme için uçları içe, yüzünüze doğru kıvırın. Tüm saçlar kuruyana ve şekillendirilene kadar her bölümde çalışın.

6. adım: Bitiş

Saçınız tamamen kuruduktan sonra bir şeyler yapabilirsiniz. parlatıcı serum avucunuza alın ve parlaklık ve yumuşaklık katmak için saçınızı nazikçe tarayın. Son olarak, mükemmel fönünüzü yerinde tutmak ve elektriklenmeyi önlemek için biraz saç spreyi kullanın.

Profesyonel bir fön saç modeli oluşturmak ilk başta biraz pratik gerektirebilir, ancak doğru teknik ve ürünlerle bu zarif stili evde mükemmel hale getirebilirsiniz. Arzu ettiğiniz hacme ve parlaklığa ulaşmak için hazırlık, ısı koruması ve uygun fön tekniği ile zaman ayırın. Nefes kesen bir fön ile hayranlık dolu bakışlar garanti edilir.

Ayrıca ilginizi çekebilir:

Bu makale sözde bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Daha fazla bilgi burada mevcuttur.

borç

#Konular