Köy yolunda kalp krizi: Bir kadın hayatını kurtardı

Araç kullanırken Thomas Schaberger'in kalbi durdu; kalp krizi geçirdi. Bir kadın ona yardım etti, çoğu ise hiçbir şey yapmadı. Burada hikâyesini anlatıyor.

kaydeden Tina Pokern

Bu gün bir kara delik gibidir. Ofise nasıl geldiğimi, o gün ne yapmayı planladığımı, nasıl hissettiğimi bilmiyorum. Hafıza tamamen silinir. Bildiklerim: Hastanede uyandım, kaslarım o kadar zayıftı ki rulo elimden düştü ve yeniden yürümeyi öğrenmek zorunda kaldım. Kalbimin aniden atması nedeniyle on gün komada kaldım. Arabada, köy yolunun ortasında. Bugünden elimde kalan tek şey başkalarının hikayeleri.

1 Kasım 2016 sabahı göğüs ağrısı ve nefes almakta zorluk çekiyordum, bu yüzden bir çalışan bana şirket doktoruna gitmemi önerdi. Ama bir erkek olarak güçlüsün, ben de dedim ki: Ah hayır, kendim sürerim. Bir süre sonra direksiyon başındayken kalp krizi geçirdim ve ayağımı hâlâ frene basabiliyordum. Cankurtaranım karşı şeritte arabamın yanından geçtiğinde, arabam köy yolunun ortasına park edilmişti. Arkamda zaten bir sıra oluşmuştu. Hiçbiri bana yardımcı olmadı.

Haberler İçin Takip Edin

Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir

?