YerdenYüksek
Member
Star Podcast
Sert +
Hemşirelik Bilimcisi: '' Ki bakımı destekleyebilir, ancak yerini almayın ''
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Yardımcı Hemşire'den Profesöre: Christa Olbrich, Almanya'da önemli ölçüde ileri bakıma sahiptir. Yaşlanan bir toplumda bakım bugün nasıl çalışıyor?
Bayan Olbrich, yeni kitabı “ Biz sadece verimli kızlarken ''. Bu neye atıfta bulunuyor?
O zamanlar 30 yaşındaydım, hemşirelik eğitimi yaptım ve Ward Manager'a kadar çalıştım. Şimdi Abitur'u kendinden istihdamda yakalamak istedim. Ancak, uzman bir görüşe ihtiyacım vardı. Üniversite Hastanesi Erlangen Ordinius, bana: '' Verimli bir kızsın, devam et. O zamanlar gurur duydum. Ama şimdi bunun hakkında konuşurken …
Hemşirelik öncüsü Christa Olbrich ile tüm röportajı burada podcast'te duyabilirsiniz:
… Bunun zehirli bir iltifat olduğunu fark ettiniz mi?
Sert +
yıldızFederal Seçim için +
Şimdi sadece 1 € için 4 hafta yerine 8
mı?
Buraya Kaydolun
Sert +
Hemşirelik Bilimcisi: '' Ki bakımı destekleyebilir, ancak yerini almayın ''
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Yardımcı Hemşire'den Profesöre: Christa Olbrich, Almanya'da önemli ölçüde ileri bakıma sahiptir. Yaşlanan bir toplumda bakım bugün nasıl çalışıyor?
Bayan Olbrich, yeni kitabı “ Biz sadece verimli kızlarken ''. Bu neye atıfta bulunuyor?
O zamanlar 30 yaşındaydım, hemşirelik eğitimi yaptım ve Ward Manager'a kadar çalıştım. Şimdi Abitur'u kendinden istihdamda yakalamak istedim. Ancak, uzman bir görüşe ihtiyacım vardı. Üniversite Hastanesi Erlangen Ordinius, bana: '' Verimli bir kızsın, devam et. O zamanlar gurur duydum. Ama şimdi bunun hakkında konuşurken …
Hemşirelik öncüsü Christa Olbrich ile tüm röportajı burada podcast'te duyabilirsiniz:
… Bunun zehirli bir iltifat olduğunu fark ettiniz mi?
Sert +
yıldızFederal Seçim için +
Şimdi sadece 1 € için 4 hafta yerine 8
- Seçim için her şey. Daha önce her şey. Bundan sonraki her şey.
- Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
- İki kat daha uzun test, sonra haftada 2.99 €, istediğiniz zaman iptal edilebilir
mı?
Buraya Kaydolun