YerdenYüksek
Member
Yıllar geçtikçe birçok insan Noel kilolarını kaybetmek istiyor. Psikolojik danışman Sabrina Fleisch bir röportajında kafamızın bunda nasıl bir rol oynadığını ve kilo verme yoluyla hangi ihtiyaçları karşılamak istediğimizi neden kendimize sormamız gerektiğini açıklıyor.
Bayan Fleisch, kitabınızın adı: “Kilo vermek kafada başlar” – ama nasıl?
Tabii önce bir karara ihtiyaç var. Ve kafada başlıyor. Her şeyden önce, bir şeyi değiştirmek için gerçekten bir şeyler yapmayı istemek için motivasyona ihtiyacım var. Beni motive eden ve yönlendiren olumlu bir gelecek vizyonuna ihtiyacım var. Bu bana hedefime ulaşmak için ihtiyacım olan enerjiyi veriyor. Öte yandan geleceğe olumsuz bakmam da gerekiyor. Anlamı: Eğer değişmezsem ne olur? Geleceğe dair olumsuz bir bakış acı ve ıstırapla ilişkilidir ve bu yüzden davranışımı değiştirmeye istekliyim.
Haberler İçin Takip Edin
Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir
?
Bayan Fleisch, kitabınızın adı: “Kilo vermek kafada başlar” – ama nasıl?
Tabii önce bir karara ihtiyaç var. Ve kafada başlıyor. Her şeyden önce, bir şeyi değiştirmek için gerçekten bir şeyler yapmayı istemek için motivasyona ihtiyacım var. Beni motive eden ve yönlendiren olumlu bir gelecek vizyonuna ihtiyacım var. Bu bana hedefime ulaşmak için ihtiyacım olan enerjiyi veriyor. Öte yandan geleceğe olumsuz bakmam da gerekiyor. Anlamı: Eğer değişmezsem ne olur? Geleceğe dair olumsuz bir bakış acı ve ıstırapla ilişkilidir ve bu yüzden davranışımı değiştirmeye istekliyim.
Haberler İçin Takip Edin
Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir
?