CHENNAI: 24 yaşında yazılım geliştirici Cuma sabahı Padi’deki evinde kendini astı ve bildirildiğine göre Ambattur merkezli bilişim firmasından Ocak ayında kovulduktan sonra bunalıma girdi. Ölen kişinin kimliğini tespit eden polis M Vignesh Padi’deki Nethaji Caddesi’ndeki aile evindeki odasından bir intihar notunun annesinden sağlığına dikkat etmesini istediğini söyledi.
Ailesi polise, Vignesh’in şirketinden birkaç kişiyle birlikte pembe fişi aldığından beri sakinleştiğini söyledi. Sürekli iş arıyordu ama bulamıyordu, dediler.
Cuma sabahı, odası uzun süre kilitli kaldığında, anne babası, kapıyı çalmalarına yanıt alamayınca kapıyı kırarak açtı ve onu kapıda asılı halde buldu. tavan. bir takım koratur polisi geldi ve ceset otopsi için Devlet Kilpauk Tıp Fakültesi ve Hastanesine (KMCH) gönderildi. Bir olgu tescil edilmiştir.
Polis memurları daha sonra, odasında yapılan aramada, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını söylediği bir intihar notu bulduğunu söyledi. Yaptığının büyük bir hata olduğunu bildiğini kabul ederek ablası ve annesinden özür diledi ve yaşlı kadından sağlığına dikkat etmesini istedi. Banka kartının pin kodunu ve cep telefonunun şifresini de notun üzerine yazmıştı.
(İntihar düşünceleri olanlar için yardım, TN’nin Sağlık Yardım Hattı 104 ve Sneha’nın İntiharı Önleme Yardım Hattı 044-2464005’te mevcuttur).