Gençler Madurai yakınlarındaki tren kazasına yardım edebilir | Chennai Haberlerini engelle

KanYo

Member
MADURAI: Kıdemli demiryolu yetkilileri girdi Madurai Demiryolu Bölümü Salı günü, demiryolu çalışanlarını yolda bir ray kırılması konusunda uyardığı için bir gence 5.000 Rs nakit para ödülü verdi. Kudal Nagar – Samayanallur bölüm.
22 yaşındaki yüksek lisans derecesi sahibi S Surya, fotoğrafını çektiği ray kırılmasını fark ettiğinde ray boyunca yürüyordu ve bunu bir bekçiye gösterdi, o da bir tren geçmek üzereyken Samayanallur istasyon şefini zamanında uyardı. Bölüm önümüzdeki on dakika içinde.
Olay, 15 Aralık 2022 günü saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Surya ve erkek kardeşi balık tutmak için yakındaki bir su kütlesine yürüdüler.
“Ağabeyim telefonla konuşuyordu. Aniden pistte bir boşluk gördüm ve bunun olağandışı olduğunu düşündüm. Fotoğrafını çektim ve bekçiye gösterdim” dedi Surya.
Demiryolu yetkililerine göre, Surya fotoğrafı bekçi Peter’a gösterdi. Peter, Samayanallur istasyon şefini uyardı. İstasyon şefi hızlı hareket etti ve Madurai’yi Dindigul yolunda durdurdu – dindigül eğitin ve olası bir kazayı önleyin.
“Pistteki o boşluktan hoşlanmadım ve yakında o kısımdan bir trenin geçeceğini biliyordum. Ben de o fotoğrafı bekçiye gösterdim. O günün ilerleyen saatlerinde yolu denetleyen demiryolu görevlileri beni aradı ve tüm verilerimi topladı” dedi.
Salı günü, Demiryolları Dairesi bir departman güvenlik toplantısı düzenledi. Surya, bölüm ofisine çağrıldı. Surya, babası Sundara Mahalingam ile birlikte geldi.
Bölüm Demiryolu Müdürü Padamanabhan Ananth ona 5.000 Rs nakit ödül verdi ve zamanında harekete geçmesi ve soğukkanlılığı için onu takdir etti.
ADRM T Ramesh Babu, Muhaideen Pitchai Bölümü Kıdemli Güvenlik Görevlisi ve diğer demiryolu yetkilileri hazır bulundu.