Gayathri Raguramm Tamil Nadu BJP’den ayrıldı, ‘K Annamalai altında kadınlar güvensiz’ diyor | Chennai Haberleri

KanYo

Member
CHENNAI: Aktör, politikacıya döndü Gayathri Kısa süre önce BJP’den uzaklaştırılan Raguramm, Salı günü partiden istifa etti. Tamil Nadu’yu BJP Başkanı K. Annamalai ayrılmadan önce ve kadınların TN BJP biriminde güvende olmadığını iddia etti.
Gayathri, istifa kararının BJP’deki adaletsizlikten etkilendiğini tweetledi. “Kadınlara eşit fırsat, eşit haklar ve saygı sağlamadığı için TNBJP’den istifa etme kararını üzülerek verdim. Annamalai’nin liderliğinde kadınlar güvende değil. Aldatılmaktan daha iyi hissediyorum. bir yabancı.” Gayathri dedi.
Geçen yıl Kasım ayında Annamalai, Gayathri’yi Suriya Siva-Daisy ses sızıntısıyla ilgili tartışma nedeniyle askıya aldı ve Annamalai destekçileri, başbakanın damadı Sabareesan ile görüşmesi nedeniyle sosyal medyada Gayathri’yi hedef almaya başladı. MK Stalin. Gayathri, Sabareesan ile ortak bir arkadaşının partisinde tanıştığını söylese de sürekli saldırıya uğradı.
Gayathri, Annamalai’ye yalancı dedi. Gayathri Raguramm, “Bugün bu aceleci kararı verdim ve kredi Annamalai’ye gidiyor. Bunun dışında Annamalai’yi daha az umursamak istiyorum. O ucuz bir taktik yalancı ve doğaçlama bir lider,” dedi.
Gayathri Raguramm ayrıca tweet attı, “Başkalarını incitmek Hindu dharma değil. Annamalai’nin rehberliğinde devam edemem, sosyal adalet bekleyemem. Kadınlar güvende, kimsenin seni kurtaracağına güvenme. Kimse gelmeyecek. Sen Kendine İnan için tek başına. Saygısızlık gördüğün yerde asla kalma.” “Kimse gerçek karyakartaları umursamıyor, tek amaç gerçek karyakartaları Annamalai’den uzaklaştırmak.
BJP için en iyisini diliyorum. Modi JI sen özelsin, ulusun babasısın, her zaman benim vishwagurum ve büyük liderim olacaksın. Amit Şah ji her zaman benim chanakya gurum olacaksın,” diye tweet attı Gayathri. “Tüm video ve seslerin teslim edilmesi için polise şikayette bulunmaya hazırım. Ve Annamalai’yi daha fazla araştırmak için. Hasta kişi. Gayathri, “Ve savaş odası beni rahatsız ediyor” diye tweet attı.