Eski yetkili Chennai’de rüşvet vermekten 4 yıl hapis cezası aldı | Chennai Haberleri

KanYo

Member
CHENNAI: Bunun için özel bir mahkeme CBI Davalar, Yeni Delhi’deki Denetim Merkezi Harcama genel müdürü ofisinin eski bir denetim direktörünü Chennai’deki bir hemşirelik okulundan ₹ 35 lakh rüşvet talep ettiği için dört yıl hapis cezasına çarptırdı.
Memur, A. Paramasivan42, kayınbiraderi S. ile birlikte suçlu bulundu. Şivaram Bir Kancheepuram PHC’de cerrah yardımcısı olarak çalışan 34 yaşındaki Thilagar. Sivaram Thilagar’a 3 yıl hapis cezası verildi.
“Paramasivan ve Sivaram, 13(1)(d) ile okunan 7. ve 13(2) Maddeleri uyarınca mahkum edilmiştir. Yolsuzluğun Önlenmesine Dair Kanun, 1988 sırasıyla 4 ve 3 yıl. CBI davaları Özel Baş Yargıç K Dhanasekaran, “Paramasivan 10.000 ₹ ve Sivaram 5.000 ₹ para cezasına çarptırılacak” dedi.
CBI’ye göre Paramasivan ve Sivaram kendi aralarında komplo kurdular ve onlardan rüşvet talep ettiler. MİOT Yeni Delhi Hint Hemşirelik Konseyi’nin (INC) kontrolü altındaki Manapakkam’daki Hemşirelik Okulu.
9 Nisan 2014’te, denetim sorunlarını çözmek için MIOT’taki irtibat görevlisinden ₹ 35 lakh talep ettiler. MIOT, CBI’ye başvurdu ve 21 Nisan 2014’te bir tuzak kuruldu. Suçüstü yakalandılar. Her ikisi de Mayıs ayında kefaletle serbest bırakıldı.