YerdenYüksek
Member
Ne yazık ki elma sirkesi kilo vermenize yardımcı olmuyor. Ancak duş almak için idealdir. Yazarımızın çoğu cilt bakım ürünündeki koruyucu maddelere ve kokulara karşı alerjisi vardır. Bu yüzden uzun süredir kendini neredeyse sadece elma sirkesiyle yıkıyor. Bir deneyim raporu.
Bir süre önce dermatoloğum sırtıma yapılan alerji testini değerlendirdiğinde şöyle demişti: “Neye alerjiniz olmadığını söylersem muhtemelen daha kolay olur.” Gülmediği için ciddi olduğunu biliyordum. Çoğunlukla merhemlerde, kremlerde, duş jellerinde ve şampuanlarda bulunan koruyucu maddeler ve kokular açısından test edildim. Çünkü önceki haftalarda cildim savaş alanına dönmüştü. Aniden kızardı, kaşındı ve sızıntı yaptı.
Haberler İçin Takip Edin
Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir
?
Bir süre önce dermatoloğum sırtıma yapılan alerji testini değerlendirdiğinde şöyle demişti: “Neye alerjiniz olmadığını söylersem muhtemelen daha kolay olur.” Gülmediği için ciddi olduğunu biliyordum. Çoğunlukla merhemlerde, kremlerde, duş jellerinde ve şampuanlarda bulunan koruyucu maddeler ve kokular açısından test edildim. Çünkü önceki haftalarda cildim savaş alanına dönmüştü. Aniden kızardı, kaşındı ve sızıntı yaptı.
Haberler İçin Takip Edin
Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir
?