YerdenYüksek
Member
Teşhis
Depresyon başarısızlık hissini artırın – ama bu kadının farklı bir sorunu var
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Akıllı bir genç kadın hayatta daha ileri gitmez, depresyona girer ve emekli maaşı için başvurduğu söylenir. Tüm bunların arkasında ne var?
Birkaç yıl önce ofisim sırasında ilk kez ortada tanıştım. Bana umutsuz görünüyordu. Hikayesi: Çok iyi bir lise diploması yapmıştı. Sonra bilgisayar bilimi okumak için başka bir şehre taşındı. Bu sorunlarını başlattı. Günlük hayatı yapılandırması zordu. Sabah yataktan kalkmadı. Hangi görevlerin önemli olduğunu ve neyi bekleyebileceğini değerlendiremedi. Daireyi temizleyip temizleyemedi.
Sert Plus
Erişim yıldız+
yerine€ 11.96 Sadece 1 €
mı?
Buraya Kaydolun
Stern 25/2024'te yayınlandı
Depresyon başarısızlık hissini artırın – ama bu kadının farklı bir sorunu var
itibaren
Constanze Löffler kaydetti
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Akıllı bir genç kadın hayatta daha ileri gitmez, depresyona girer ve emekli maaşı için başvurduğu söylenir. Tüm bunların arkasında ne var?
Birkaç yıl önce ofisim sırasında ilk kez ortada tanıştım. Bana umutsuz görünüyordu. Hikayesi: Çok iyi bir lise diploması yapmıştı. Sonra bilgisayar bilimi okumak için başka bir şehre taşındı. Bu sorunlarını başlattı. Günlük hayatı yapılandırması zordu. Sabah yataktan kalkmadı. Hangi görevlerin önemli olduğunu ve neyi bekleyebileceğini değerlendiremedi. Daireyi temizleyip temizleyemedi.
Sert Plus
Erişim yıldız+
yerine
- Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
- 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
- istediğiniz zaman iptal edilebilir
mı?
Buraya Kaydolun
Stern 25/2024'te yayınlandı