COIMBATORE: Podanur Polis Coimbatore’da kayıtlı bir dava bir kadına karşı hile yapmak Mumbai merkezli bir işadamı Rs 20 lakh.
Mumbai’deki Chembur’daki Hücre Kolonisi’nden 44 yaşındaki R Rajesh, Cuma günü Podanur Polis Özel Alt Müfettişi N Mani’ye şikayette bulundu. Şikayette Rajesh, Mumbai’deki Chembur tren istasyonunda bir seyahat acentesi işlettiğini belirtti. 2020 yılında akrabası aracılığıyla Loren adında bir kadınla arkadaş oldu. Daha sonra Loren, küçük kız kardeşi Hazel James’i tanıştırdı.
Hazel James başlangıçta bana bekar olduğunu söyledi. Daha sonra dul olduğunu söyledi. Birkaç ay sonra bana kocasından ayrıldığını ve Coimbatore’deki aile mahkemesinde bekleyen bir boşanma davası olduğunu söyledi. Bana ailesiyle birlikte Podanur’daki Sathya Sai Nagar’da yaşadığını söyledi. Borç olarak 90.000 Rs istedi ve ben de ona verdim. Benden araba, cep telefonları, elbiseler, ayakkabılar ve diğer hediyeler dahil 20 lakh Rs değerinde şeyler almayı başardı” dedi.
Rajesh, birçok insanla arkadaşlık kurduğunu öğrendi. Hediyeleri ve arabayı kendisine iade etmesini istedi. Ancak, onları iade etmeyi reddetti ve onu 2 lakh Rs’ye bitirecek bir çetesi olduğu konusunda onu suçlu bir şekilde korkuttu.
“Kadının ve tüm ailesinin bir aldatmacaya bulaştığını öğrendim. Benden bir araba aldı ve kardeşinin adına koydu. Tüm hediyeleri ve parayı babasının adına aldı. Rajesh, “Bütün aile beni 23 Haziran 2020’den Aralık 2022’ye kadar 20 lakh Rs dolandırdı” dedi.
Polis, Hindistan Ceza Yasası’nın 406, 420 ve 506(ii) Bölümleri uyarınca kadına karşı bir dava kaydetti. Daha fazla araştırma yapılıyordu.