Chennai polisi çocuklar tarafından pişirilen keklerle muamele görüyor | Chennai Haberleri

KanYo

Member
CHENNAI: Bu Yeni Yılda, Kellys’teki Hükümet Gözlem Evi’ndeki 17 ve 18 yaşındaki çocuklar, özel müşterileri için lezzetli kekler pişirmek için bitter çikolatayı tereyağı, kakao tozu ve şeker ve çikolata tomurcukları ile karıştırıp karıştıracaklar. Chennai polisi.
Evin kızları ve erkekleri keklerini kesecek ve yeni yılı Chennai polisi ile birlikte karşılayacak. “Yılbaşını evin çocukları – bakıma ve korunmaya muhtaç olanlar ve kanunlara aykırı olanlar – ile kutlamak istedik. Bu nedenle fırın çocukları tarafından hazırlanan pastayı sipariş ettik. Herkese pasta dağıtacağız. çocuklar,” dedi Batı Ortak Komiseri S Rajeswari.
Lezzetli çay keklerinden kruvasanlara, fındıklı keklerden darı bisküvilerine kadar, evin altı çocuğu bu ürünleri Bake and Change markası altında üç eski hükümlüyle birlikte pişirip satıyor.
Omzumuz Vakfı STK’sının Sosyal Koruma Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü fırıncılık eğitimini tamamladılar. Sosyal savunma dairesi müdürü S Valarmathi, “Pişirme eğitimi 2018’de tanıtıldı. Çocukların yaptığı ikramlar şirket içi toplantımızda servis ediliyor. Birçok devlet yetkilisi ürünlerimizi seviyor” dedi.
Pişirme ünitesi ayrıca küçük işletmelerden siparişleri toplar ve onlara da teslim eder. Eski mahkumlardan bazıları fırınlarda çalışmaya başladı ve kendi birimlerini kurmayı arzuladı.
19 yaşındaki “Chengalpet’teki özel bir eve yerleştirildim. İki yıl önce evime döndükten sonra programı öğrendim ve katıldım. Şimdi bir fırında çalışıyorum. Ama kendi birimimi kurmak istiyorum” dedi. Rajesh (isim değişti).
Omuzlarımız Vakfı’nın kurucusu Manicka Bharathi, fırıncılık kursunun çocuklara iş imkanı sağladığını söyledi. “Amacım, çocukların yeni bir yol izlemelerine ve kendi markalarını kurmalarına yardımcı olmak. Onlara sosyal beceriler de öğretiyorum. Zaman alacağını biliyorum ama devam etmek istiyorum” dedi.