Chennai Belediye Başkanı temizlik işçilerine refah konseyi kimlik kartlarını verdi | Chennai Haberleri

KanYo

Member

CHENNAI: Chennai Belediye Başkanı Fiyat Cuma teslim edildi sıhhi işçilerrefah konseyi Kimlik kartları 64 işçiye kadar. Bu, ani ölüm, sağlıkla ilgili acil durumlar, evlilik, göz testleri ve diğer durumlarda parasal yardım almalarını sağlar.
2007’de eski Başbakan M Karunanidhi kurulu oluşturdu. O zamandan beri temizlik çalışanlarına yardım sağlandı. 2022’de Başbakan MK Stalin, temizlik işçilerine yapılan mali yardımın diğer refah konseyleriyle aynı seviyede olacak şekilde artırılmasını emretti.
Şirketin hem kalıcı hem de geçici 14.001 kayıtlı sıhhi çalışanı bulunmaktadır. Bunlardan 5.707’si kartları aldı. 1.250 işçi için haritalar hazırlanıyor.
Royapuram’daki bir etkinlik sırasında belediye başkanı kimlik kartlarını teslim etti. Ayrıca, X ve XII sınıflarını bitiren temizlik işçilerinin beş çocuğuna 5.500 Rupi tutarında mali yardımda bulundu. İki temizlik işçisine evlilikler için sosyal güvenlik programları kapsamında her biri 6.000 Rs’lik mali yardım verdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Mahesh Kumar, Royapuram MLA R Murthy ve Bölge Komiser Yardımcısı Sivaguru Prabhakaran katıldı.