Benediktushof'ta üç günlük saygı duruşu: Bir deneyim raporu

Mevcut bağlantıyı kopyala

Cevapsız e-postaları alıp almayacağımı merak ediyorum. hafta sonu nihayet kontrol edilebilir mi? Ve umarım küçük çocuğum sıkılmaz. Hastalanırsa kullanabileceğim ilacım kaldı mı? Ah kahretsin, kendimi hazırlamak için nefesime konsantre olmak istedim. Öncelikle derin bir nefes alın ve burnunuzdaki havayı hissedin. Ağzınızdan yavaşça nefes verin. Daha sonra burnunuzdan doğal bir şekilde nefes almaya devam edin. Oh hayır, orada trafik sıkışıklığı var gibi görünüyor. Ve hala yakıt ikmali yapmam gerekiyor. Ama bir sonraki benzin istasyonunda değil. Adam geçen gün kaba bir Bockwurst şakası yaptı. Hiç öyle hissetmiyorum. Bock ve Bockwurst, bir şekilde uyuyor. Ahhh, yine saçma sapan düşüncelere takılıp kaldım!

Hamburg'dan Würzburg yakınlarındaki Holzkirchen'e kadar olan altı saatlik yolculuk sırasında, aslında Benediktushof'ta beni bekleyen şeye kendimi hazırlamak istedim: Yürüme meditasyonu, tefekkür ve farkındalık egzersizleriyle dolu üç gün – ve hepsinden önemlisi: mutlak sessizlik. Bir meditasyona giriş kursuna kaydolmuştum ve meditasyon pratiğimi genişletmek istiyordum. Oğlumu okula götürmeden önce her gün sabahları meditasyon yapmak için ayırdığım on dakika ve öğleden sonraları daire genellikle vahşi, gürültücü çocuklarla dolu oluyor, son iki yıldır benim için çok iyi oldu.

Yıldız artı

Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1€

• Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
  • 4 hafta boyunca test edin, ardından haftada 2,99 €
  • herhangi bir zamanda iptal edilebilir
Şimdi test edin

mısınız?
Buradan kaydolun