YerdenYüksek
Member
Uzmandan ipuçları
Aniden Bekar: Bir ayrılıktan sonra gerçekten yardımcı olan şey nedir?
Mevcut bağlantıyı kopyala
Tek taraflı bir ayrılık çoğu zaman geride kalan kişi için sürpriz olur. Bu bir şok. Psikolog Uta Fröhlich neyin yardımcı olduğunu ve ilişkinin nasıl üstesinden gelinebileceğini biliyor.
Belki de gündelik hayat yıllar içinde süzülmüştür. Artık vahşi bir aşk değildi. Ancak ayrılık yüze tokat gibi indi. Aniden ortak, bavulları toplanmış halde dairede belirir. Birkaç kelimeyle hayatınızı böler: “Senden ayrılıyorum. Gidiyorum!” Bir günden diğerine, ortak yaşam planı, geleceğe dair fikirler ve “biz” tarih oluyor. Terkedilen kişiden geriye sadece bir yığın kırık parça kalır.
Yıldız artı
Kısa bir süre için:
İlk yılda %50 tasarruf edin!
mısınız?
Buradan kaydolun
Aniden Bekar: Bir ayrılıktan sonra gerçekten yardımcı olan şey nedir?
Mevcut bağlantıyı kopyala
Tek taraflı bir ayrılık çoğu zaman geride kalan kişi için sürpriz olur. Bu bir şok. Psikolog Uta Fröhlich neyin yardımcı olduğunu ve ilişkinin nasıl üstesinden gelinebileceğini biliyor.
Belki de gündelik hayat yıllar içinde süzülmüştür. Artık vahşi bir aşk değildi. Ancak ayrılık yüze tokat gibi indi. Aniden ortak, bavulları toplanmış halde dairede belirir. Birkaç kelimeyle hayatınızı böler: “Senden ayrılıyorum. Gidiyorum!” Bir günden diğerine, ortak yaşam planı, geleceğe dair fikirler ve “biz” tarih oluyor. Terkedilen kişiden geriye sadece bir yığın kırık parça kalır.
Yıldız artı
Kısa bir süre için:
İlk yılda %50 tasarruf edin!
- Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
- Özel sert Suç içeriği, podcast'ler ve sert Suç eKağıtı
- İlk yıl haftada yalnızca 1,99 €, ardından haftada 3,99 €
mısınız?
Buradan kaydolun