YerdenYüksek
Member
Tek taraflı bir ayrılık, geride bırakılan kişi için genellikle bir sürpriz olur. Bir şoktur. Psikolog Uta Fröhlich, şu anda neyin yardımcı olabileceğini ve ilişkinin nasıl üstesinden gelinebileceğini biliyor.
Belki de gündelik hayat yıllar içinde gizlice araya girmiştir. Artık çılgın bir aşk değildi. Ama ayrılık tokat gibi geldi suratına. Birdenbire partner, dolu bavullarla apartmanda duruyor. Birlikte hayatı birkaç kelimeyle bölüyor: “Senden ayrılıyorum. Gidiyorum!” Bir günden diğerine, paylaşılan hayat planı, geleceğe dair fikirler ve “biz” tarih oluyor. Geriye kalan tek şey, kırık parçaların bir yığını.
STERN PLUS'ın tüm içeriklerine ve basılı dergideki makalelere erişim
herhangi bir zamanda çevrimiçi olarak iptal edilebilir
?
Belki de gündelik hayat yıllar içinde gizlice araya girmiştir. Artık çılgın bir aşk değildi. Ama ayrılık tokat gibi geldi suratına. Birdenbire partner, dolu bavullarla apartmanda duruyor. Birlikte hayatı birkaç kelimeyle bölüyor: “Senden ayrılıyorum. Gidiyorum!” Bir günden diğerine, paylaşılan hayat planı, geleceğe dair fikirler ve “biz” tarih oluyor. Geriye kalan tek şey, kırık parçaların bir yığını.
STERN PLUS'ın tüm içeriklerine ve basılı dergideki makalelere erişim
herhangi bir zamanda çevrimiçi olarak iptal edilebilir
?