Air India çalışanı Chennai’de altın kaçakçılarına yardım ettiği için gözaltına alındı | Chennai Haberleri

KanYo

Member

CHENNAI: Perşembe günü gümrük yetkilileri, altın kaçakçılığına yardım eden bir Air India yer ekibini tutukladı. Yetkililer, 1,28 milyar Rs değerinde 2,55 kg altın ele geçirdi.
Gümrük görevlileri, kalkış alanını geçmeye çalışırken onu şüphe üzerine tutukladı. Üç demet ve dört kese ele geçirdiler ve 1,28 crore Rs değerinde 2,55 kg altın veren hamur halinde altın buldular.
Yetkililer adamı Gümrük Yasası uyarınca tutukladı ve soruşturma yürütüyor.
Perşembe günü, gümrük yetkilileri ayrıca iki Sri Lankalı vatandaşını 41 lakh Rs değerinde 820 gram altınla güvence altına aldı.
Benzer şekilde, yetkililer Çarşamba günü Bangkok’tan gelen iki Hintli uyrukluyu yakaladı ve el bagajlarında 610 gram altın ele geçirdi. Gümrük yetkilileri, ele geçirilen altının toplam değerinin 2 crore olduğunu söyledi.
Geçen yılın Ekim ayında, Air India Airport Services Ltd’nin (AIASL) bir müşteri hizmetleri temsilcisi, 43.41 lakh Rs değerinde 988 gram altın kaçakçılığına yardım etmesi için görevlendirildi. Rektumda saklı altını buldular.