55 yaşındaki adam, Chennai’de karısıyla tartıştıktan sonra intihar etti | Chennai Haberleri

KanYo

Member
CHENNAI: 55 yaşındaki bir adam Perşembe günü intihar etti zanaat kendini bakır bir tele sardıktan ve elektrik çarptıktan sonra.
Merhum, Kumaraguru itibaren Srinivasan Nagarı Ambattur’da yurt dışında çalışıyordu. Bir ay önce şehre dönmüş ve kazandığı parayı ailesine yeni bir ev inşa etmek için kullanmayı planlamıştı.
Polise göre, bunu karısına söylemiş. Lalitagörüşüne karşı çıkan ve paraya yeni bir yuva için değil, çocuklarının eğitimi için ihtiyaçları olacağını söyleyen . İkili sık sık hararetli tartışmalar yaşadı.
Çarşamba gecesi karısıyla benzer bir tartışmanın ardından Kumaraguru kendini bir odaya kilitledi. Polis, karısının bunun olağan öfke nöbetlerinden biri olduğunu ve sabah iyi olacağını düşündüğünü söyledi. Ertesi sabah evde Kumaraguru’dan hiçbir iz kalmayınca karısı onu aramaya gitti. Kapısını defalarca çalmasına cevap vermeyince durumu komşularına haber verdi. Komşular kapıyı kırarak kocasını ölü buldu.
Görgü tanıkları, adamın bir elektrik panosuna bağlı bakır kabloya sarılı halde bulunduğunu söyledi.
Ambattur Polisi bir vaka kaydetti ve konuyu araştırıyor.
(İntihara meyilli olanlar için yardım Tamil Nadu’nun Sağlık Yardım Hattı 104 ve Sneha’nın İntiharı Önleme Yardım Hattı 044-24640050’de mevcuttur)