CHENNAI: Chennai Şehri Polis Komiseri Shankar Jiwal Salı günü Tamil Nadu başbakanının atanmasını sundu polis madalyaları son 10 yılda açıklama yapmadan ve cezasız hizmet veren 544 polis personeline.
Madalyalar kendilerine Salı günü Egmore’daki Rajarathinam Stadyumu’nda düzenlenen bir etkinlikte takdim edildi.
Bunlardan 173 polis personeli kentteki asayiş ve kriminal polis birimlerinde, 149 polis personeli trafik kollarında, 80 polis personeli silahlı yedek birimde ve 85 polis personeli de istihbarat, merkezde görev yapıyor. suç şubesi, modern kontrol odası, Chennai güvenlik polisi, ileri eğitim ve kadın ve çocuklara karşı suç. Ulusal Demiryolu Polisi, kıyı güvenlik grubu CID ve komando birimlerine toplam 57 polis memuru konuşlandırıldı.
Madalyaları polis personeline dağıttıktan sonra Jiwal, “10 yıl boyunca herhangi bir ceza ve açıklama olmaksızın üniforma bölümünde görev yaptığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gelecekte, Tamil Nadu Polisinin ülkemizdeki en iyi polis gücü olmasını sağlamalıyız. Bu benim hayalim ve hırsım.”
Ek Polis Genel Müdürü (ADGP) Shailesh Kumar Yadav, ADGP (Suç) Mahesh Kumar Aggarwal, ADGP Devlet İstihbaratı Davidson Devasirvatham, ADGP Kıyı Güvenliği Grubu CID Sandeep Mittal, ADGP Komuta Gücü, B Balanagadevi, EOW-CID Direktörü Abin Dinesh Modak, ADGP Demiryolları V Vanitha ve ek polis komiserleri TS Anbu, J Loganathan, Kapilkumar C Saratkar ve C Magheswari hazır bulundu.